1. Oplichter overlijdt plots na uitzending Oplichters Aangepakt, RTL haalt programma offline
    kees vd spek reageert

    Oplichter overlijdt plots na uitzending Oplichters Aangepakt, RTL haalt programma offline

    RTL heeft de laatste aflevering van het programma ‘Oplichters Aangepakt’ offline gehaald vanwege het plotse overlijden van een betrokkene in de uitzending, bevestigt de zender. Vanwege privacyredenen maakt RTL niet bekend om wie het gaat. Onderzoek wijst uit dat het gaat om de man die in het programma werd beschuldigd van het oplichten van een ouder echtpaar. Hij is daags na de uitzending zelf uit het leven gestapt, melden bronnen.
  2. Nederland kwetsbaar: ‘Drinkwater straks geen zekerheid, zorgen over slagkracht overheid’
    PREMIUM
    waarschuwing cbs

    Nederland kwetsbaar: ‘Drinkwater straks geen zekerheid, zorgen over slagkracht overheid’

    Water uit de kraan, zorg voor iedereen die het nodig heeft en kinderen die het in de toekomst beter hebben dan hun ouders: lang waren dat zekerheden in het welvarende en goed georganiseerde Nederland. Maar die tijd is voorbij. Dit zijn zeven zekerheden die onder druk staan. „We zijn onze hulpbronnen aan het uitputten, de natuur staat er niet goed voor, de politieke stabiliteit is minder groot.”
  1. LIVE Oorlog Oekraïne | Zelensky blaast alle buitenlandse bezoeken af vanwege Russisch offensief in noorden Oekraïne
    LIVE Oorlog Oekraïne

    Zelensky blaast alle buitenland­se bezoeken af vanwege Russisch offensief in noorden Oekraïne

    De woordvoerder van de Oekraïense president Zelensky meldt dat hij al zijn internationale verplichtingen, waaronder een bezoek aan Spanje en Portugal, heeft afgezegd in verband met het Russische offensief in het noorden van de regio Charkiv. En Rusland zegt een symbolisch belangrijke overwinning te hebben behaald in Oekraïne. Het zou gaan om een dorp in het zuiden van Oekraïne. Volg alle ontwikkelingen over de oorlog in Oekraïne en de situatie in Rusland in dit liveblog.